Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Half Frame plotový systém Woodlook

 
Half Frame  plotový systém Woodlook

Plotové systémy sú dôležitou súčasťou exteriérových priestorov, ktoré poskytujú ochranu, súkromie a estetický vzhľad. 

Jedným z najnovších a najinovatívnejších riešení na trhu je half-frame plotový systém Woodlook, ktorý sa vyznačuje jednoduchou a rýchlou montážou, takmer bezúdržbovým charakterom, vysokou životnosťou a výnimočnou odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným podmienkam.

Jednou z najväčších výhod half-frame plotového systému Woodlook je jeho jednoduchá a rýchla montáž. Systém je navrhnutý tak, aby umožnil snadnú inštaláciu bez potreby špeciálnych nástrojov alebo odborných zručností. Tento jednoduchý montážny systém zaručuje, že plot môže byť nainštalovaný za pomerne krátky čas a s minimálnym úsilím.

Ďalšou výhodou half-frame plotového systému Woodlook je jeho takmer bezúdržbový charakter. Materiál je vyrobený z vysoko kvalitného WPC, ktorý je odolný voči hnilobe, hrdze, plesni a iným druhom poškodení, čo znamená, že nie je potrebné pravidelné maľovanie alebo povrchové úpravy na udržiavanie v dobrom stave. Stačí jednoducho opláchnuť systém vodou a mydlom, a už si môžete vychutnávať jeho krásny vzhľad roky bez starostí o údržbu.

Woodlook half-frame plotový systém tiež vyniká svojou vysokou životnosťou. Materiál je odolný voči UV žiareniu, čo zabraňuje vyblednutiu a poškodeniu farby a povrchu systému. Okrem toho je systém 100% mrazuvzdorný, čo znamená, že nevykazuje praskliny ani deformácie pri nízkych teplotách, čo je často problém u iných druhov plotových systémov. 


Prečítajte si kompletný montážny návod, ktorý sa skladá zo 4 krokov:

Krok číslo 1. Predvŕtaje si otvory do bočného U-profilu (SUP) s priemerom vrtáku 6mm. (Do bočných U-profilov je nutné použiť minimálne 2 kusy z dodaných skrutiek - na začiatok a koniec bočného U-profilu resp. cca 50mm od koncov profilov).
Následne priložte bočný U-profil (SUP) na zvislú stranu múru a dajte ho do roviny s vodováhou. Na múre vyznačte body uchytenia bočného U-profilu (SUP). V miestach vyznačených bodov vyvŕtajte 100mm hlboké otvory s vrtákom priemeru 8mm . Následne do vyvŕtaných otvorov vložte dodané rámové hmoždinky 8*100mm. Priložte bočný U-profil (SUP) a zaskrutkujte ho príslušnou skrutkou (viď. foto).
Krok číslo 2. Do pripravených bočných U-profilov (SUP) zasunňte prvý plotový profil Woodlook, ktorý si vypodložte v požadovanej výške. Následne na oboch bočných U-profiloch (SUP) predvŕtajte vrtákom o priemere 3mm otvory tak, aby prechádzali cez plotový
profil Woodlook. Otvor bude hlboký max.19mm (neprevŕtať celú konštrukciu skrz). Následne do predvŕtaných otvorov priskrutkujte dodané skrutky o rozmere 4,2*19mm. Po priskrutkovaní oboch strán odstráňte dočasné podloženie plotového profilu.
Krok číslo 3. Pokračujte vložením potrebného počtu plotových profilov Woodlook (viď. foto).
Krok číslo 4. Na oboch bočných U-profiloch (SUP) predvŕtajte vrtákom o priemere 3mm otvory tak, aby prechádzali cez posledný plotový profil Woodlook. Otvor bude hlboký max.19mm (neprevŕtať celú konštrukciu skrz). Následne do predvŕtaných otvorov priskrutkujte dodané skrutky o rozmere 4,2*19mm.
Ak ste postupovali podľa spomenutých krokov, tak ste dospeli k finálnemu vzhľadu plotového systému Woodlook.