Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Full Frame plotový systém Woodlook

 
Full Frame plotový systém Woodlook

Ploty sú dôležitou súčasťou každého domu či pozemku. Okrem ochrany súkromia a bezpečnosti pridávajú aj estetickú hodnotu k celkovému vzhľadu nehnuteľnosti. Ak hľadáte plotový systém, ktorý kombinuje prirodzený vzhľad dreva s výhodami moderných technológií, Full frame Woodlook je tou správnou voľbou pre vás.

Jednou z najväčších výhod tohto plotového systému je jednoduchá a rýchla montáž. S Full frame Woodlook sa nemusíte obávať zložitého a časovo náročného inštalovania. Jeho jedinečný dizajn a konštrukcia umožňujú rýchlu a efektívnu montážu, čo vám ušetrí čas a námahu.

Ďalšou výhodou Full frame Woodlook je jeho takmer bezúdržbový charakter. Oproti tradičným dreveným plotom, ktoré vyžadujú pravidelnú údržbu ako napríklad maľovanie, brúsenie či impregnáciu, Full frame Woodlook nevyžaduje takmer žiadnu starostlivosť. Jeho špeciálna povrchová úprava je odolná voči poveternostným vplyvom, nepodlieha hnilobe a nevybledne.

Full frame Woodlook plotový systém sa tiež pyšní bezkonkurenčnou životnosťou. Tradičné drevené ploty majú obmedzenú životnosť kvôli vplyvom živlov ako je vlhkosť, hmyz či plesne. Full frame Woodlook je však odolný voči týmto faktorom a jeho životnosť je oveľa dlhšia. Budete mať pokoj, že váš plot vydrží roky a bude stále vyzerať skvele.

Okrem toho je Full frame Woodlook 100% mrazuvzdorný a vodeodolný. Mrazuvzdornosť zabezpečuje, že plot nepraskne ani pri extrémnych mrazoch, čo je často problémom pri drevených plotoch. Vodeodolnosť zaisťuje, že plot neabsorbuje vodu, čo zabraňuje jeho deformácii, hnilobe alebo plesniam.

Prečítajte aj kompletný montážny návod, ktorý sa skladá zo 6 krokov:

Krok číslo 1. Predvŕtajte si otvory do bočného U-profilu (SUP) s priemerom vrtáku 6mm. (Do bočných U-profilov je nutné použiť minimálne 2 kusy z dodaných skrutiek - na začiatok a koniec bočného U-profilu resp. cca 50mm od koncov profilov). Následne priložte bočný U-profil (SUP) na zvislú stranu múru a dajte ho do roviny s vodováhou. Na múre vyznačte body uchytenia bočného U-profilu (SUP). V miestach vyznačených bodov vyvŕtajte 100mm hlboké otvory s vrtákom priemeru 8mm . Následne do vyvŕtaných otvorov vložte dodané rámové hmoždinky 8*100mm. Priložte bočný U-profil (SUP) a zaskrutkujte ho príslušnou skrutkou (viď. foto).

Krok číslo 2. Krycí U-profil (CUP), zhodný pre spodnú aj vrchnú časť, priložte na spodnú časť ( viď. foto). Tento spodný krycí U-profil (CUP) zatiaľ neskrutkujte. Pred vložením prvej plotovej dosky Woodlook, U-profil (CUP) dočasne zaistite proti posunu.

Krok číslo 3. Do pripraveného rámu (2x bočný U-profil priskrutkovaný a 1x vypodložený krycí/spodný U-profil) zasuňte prvý Woodlook profil až po stenu spodného krycieho U-profilu (CUP). Potom na oboch stranách spodného krycieho U-profilu (CUP) predvŕtajte vrtákom o priemere 3mm otvory tak, aby prechádzali cez oba U-profily (bočný aj krycí U-profil) a Woodlook profil. Otvor bude hlboký max.20mm (neprevŕtať celú konštrukciu vyskladaného rámu skrz). Následne do predvŕtaných otvorov priskrutkujte dodané skrutky o rozmere 4,2*19mm. Po priskrutkovaní oboch strán spodného profilu odstráňte dočasné podloženie spodného krycieho U-profilu (CUP).

Krok číslo 4. Pokračujte vložením potrebného počtu plotových profilov Woodlook ( viď. foto).

Krok číslo 5. Po vložení posledného plotového profilu Woodlook umiestnite vrchný krycí U-profil (CUP).

Krok číslo 6. Na oboch stranách vrchného krycieho U-profilu (CUP) predvŕtajte vrtákom o priemere 3mm otvory tak, aby prechádzali cez oba U-profily (bočný aj krycí U-profil) a Woodlook profil. Otvor bude hlboký max.20mm (neprevŕtať celú konštrukciu vyskladaného

rámu skrz). Následne do predvŕtaných otvorov priskrutkujte dodané skrutky o rozmere 4,2*19mm. Ak ste postupovali podľa spomenutých krokov, tak ste dospeli k finálnemu vzhľadu plotového systému Woodlook.


Ak hľadáte plotový systém, ktorý spája krásu dreva s modernou technológiou a ponúka mnoho výhod,Half frame Woodlook je ideálnou voľbou. S jeho jednoduchou montážou, minimálnou údržbou a dlhou životnosťou, si môžete byť istí, že váš plot bude vyzerať skvele a vydrží roky bez problémov.